top of page

Välkommen till
kommunikationsbyrå
Antonomia Ab!

 

Vårt mål är att hitta nya, innovativa sätt att skapa, förnya och utveckla ditt varumärke och hur du kommunicerar det.

 

Våra tre huvudområden är film/foto, grafisk design, copywriting och kommunikation. En genomtänkt identitet gör ditt företag både synligt och tydligt. Genom att i all kommunikation följa de riktlinjer man tillsammans jobbat fram blir ditt varumärke starkare. Vi kan erbjuda hjälp med utveckling inom social media, employer branding, strategisk kommunikation, kommunikationsprocesser, varumärkesutveckling och marknadsförings- och kommunikationsstrategi.

 

Vi gör filmproduktioner för företag som t.ex. vill ha en trailer om sina produkter, instruktionsvideon, reklamfilm för TV eller web. Storytelling genom film helt enkelt. Vi producerar även musikvideon.

I vår fotostudio kan vi erbjuda högklassiga produktfoton och imagefoton för användning i t.ex. kataloger eller som storbilder till mässor runt om i världen.

Inom tryckt media gör vi allt från grafiska profiler, kataloger, planscher och böcker till mässplanering, förpackningsdesign, logotyper, annonser etc. 

Med copywriting får du säljande och engagerande texter som krävs för att nå de mål företagen satt upp i sin kommunikation utåt mot kund. 

Intresseväckande textinnehåll i syfte att marknadsföra och skapa engagemang är vårt mål. Vi gör också all research, samlar in fakta och bakgrundsinformation. 

När det gäller att planera hemsidor gör vi designen och  vid behov tar vi även hjälp av våra duktiga samarbetspartners för att få en så bra produkt som möjligt.

 

Vårt företag startade sin verksamhet Maj 2000 under namnet Anders Grafikfabrik. Under åren har vi jobbat med företag, institutioner och föreningar runt om i hela Finland. I juni 2008 bytte vi namn till Antonomia Ab.

Vi kan erbjuda hjälp med utveckling inom social media, employer branding, strategisk kommunikation, kommunikationsprocesser, varumärkesutveckling och marknadsförings- och kommunikationsstrategi.

bottom of page