Vårt företag startade sin verksamhet Maj 2000 under namnet Anders Grafikfabrik. Under åren har vi jobbat med företag, institutioner och föreningar runt om i hela Finland. I juni 2008 bytte vi namn till Antonomia Ab.

 

Vårt mål är att hitta nya, innovativa sätt att skapa, förnya och utveckla ditt varumärke. Vi vill genom högkvalitativ design göra ditt företag mer konkurrenskraftigt. Vi lägger stor vikt vid lyhördhet för kundens önskemål, hög kvalitet och flexibilitet, och ett glatt humör förstås.

 

I företaget jobbar Anders Eklund och Maria Eklund.

En genomtänkt visuell identitet gör ditt företag både synligt och tydligt. Genom att i all kommunikation följa de grafiska riktlinjerna som man tillsammans jobbat fram blir ditt varumärke starkare.

 

Våra tre huvudområden är grafisk design, foto och video. Inom tryckt media gör vi allt från grafiska profiler, kataloger, planscher och böcker till mässplanering, förpackningsdesign, logotyper, annonser etc.

 

I vår nybyggda fotostudio kan vi erbjuda högklassiga produktfoton och imagefoton för användning i t.ex. kataloger eller som storbilder till mässor runt om i världen. Från och med 2008 kan vi också erbjuda videoproduktioner för företag som t.ex. vill ha en trailer för sina produkter att visa upp på mässor, instruktionsvideo för hur en produkt används, reklamfilm för TV eller web, eller vill berätta sin story genom film. Vi producerar även musikvideon.

 

När det gäller att planera hemsidor gör vi designen och  vid behov tar vi även hjälp av våra duktiga samarbetspartners. Allt för att få en så bra produkt som möjligt.

© ANTONOMIA LTD 2018 I Strandåkersvägen 7 Rantaluhdantie 68600 Jakobstad/Pietarsaari +358505632795 

  • Facebook - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Vimeo - Vit Circle